Αυθεντική ινδική κουζίνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ένα μοναδικό εστιατόριο αυθεντικής ινδικής κουζίνας για όσους αναζητούν το πρωτότυπο και το διαφορετικό είναι η νέα πρόταση του κέντρου. Ετοιμαστείτε για ένα γευστικό ταξίδι σε μία από τις διασημότερες κουζίνες του κόσμου, όπου οι μυρωδιές των μπαχαρικών, η γλυκόξινες, πικάντικες και καυτερές σάλτσες και το καλομαγειρεμένο ρύζι συναντούν το κοτόπουλο, το μοσχάρι, το αρνί και τις γαρίδες. Συνδυασμοί απολαυστικοί και ένα τραπέζι γεμάτο ζωντανά χρώματα.

Ξεκινήστε το γεύμα σας επιλέγοντας ανάμεσα σε πέντε είδη ψωμιού, τις γνωστές ινδικές πίτες, και συνεχίστε με τις ποικίλες προτάσεις του μενού σε ορεκτικά, σαλάτες, πιάτα ρυζιού και κυρίως. Στα κυρίως πιάτα επιλέγετε το είδος του κρεατικού (κοτόπουλο, μοσχάρι, αρνί) ή τις γαρίδες και τη σάλτσα με την οποία θα μαγειρευτεί.

Προτάσεις από το μενού
Όπως είπαμε το μενού διακρίνεται από την ποικιλία του ενώ μπορεί να καλύψει πλήρως και τους vegetarians. Ας δούμε μερικές προτάσεις που ξεχωρίσαμε εμείς. Ξεκινήσαμε με Open Vegetable Samosa, ένα ορεκτικό με πιτάκια που περιέχουν λαχανικά. Μοιάζουν ως προς τη μορφή με τα δικά μας τυροπιτάκια. Από τις σαλάτες επιλέξαμε τη Sweet Salad με sauce μάνγκο και συνεχίσαμε με ρύζι μπασμάτι μαγειρεμένο με λαχανικά και σαφράν. Όσο για το κυρίως πιάτο, δύο ήταν οι επιλογές μας. Το διάσημο Tikka Masala και το Karahi, μία παραδοσιακή σάλτσα μπαχαρικών, γεμάτη αρώματα.

Το Indian Chef είναι μια καινούρια πρόταση που αξίζει να δοκιμάσουμε. Η Πλατεία Ναυαρίνου είναι ο επόμενος προορισμός για αυθεντική ινδική κουζίνα.

Αυθεντική ινδική κουζίνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Δειτε το εστιατοριο μας